День Європи - 2013


Сьогодні вінничани відзначали День Європи в Україні. На площі біля вежі на вулиці Козицького відбувся Перший міжнародний мистецький дитячий WORKSHOP "Kids.Art.City". В рамках цього заходу з 14-ї до 18-ї години проводилися майстер-класи з народних промислів, в яких приймали участь і бібліотекарі.

В цей день на вул. Грушевського було створено атмосферу європейського села "Gartenfest". В оформленні сцени для концертної програми Music Village Europe теж приймали участь бібліотекарі. О 21-й годині відбулась презентація "Алеї ліхтарів" (за участю квартету CoolaJazzy (Москва, Росія). Бібліотекарі з лампадок викладали різноманітні фігури. 

Майстер-класи проводять (зліва направо): Тетяна Калюжна, Тетяна Мазур (бібліотекарі залу абонементів), Тетяна Верещак (завідувачка відділу обслуговування), Ірина Єліна (головний бібліотекар читального залу).



"Хенд мейд", тобто ручна робота, користується надзвичайно великою популярністю, особливо - паперова флористика. Свою майстерність демонструє Тетяна Мазур. Її майстер-класи користувалися величезною популярністю.


Дерева щастя роботи Ірини Єліної викликали справжній фурор!















Концертна програми Music Village Europe.

"Алеї ліхтарів".



Коментарі