Острів скарбів 🎈


26 липня, в рамках проекту "Мистецькі вихідні" на майданчику перед бібліотекою святкували "День кораблика". Тематикою конкурсів та майстер-класів стало все, що пов'язано з морем: пірати, мушлі, кораблі, пошук скарбів. Несподіванкою вечора стала "спецоперація" з порятунку кошеняти, яке залізло високо на дерево. Дрес-кодом для піратської вечірки було вбрання, яке було пов'язане з морем, піратами. 

На початку усім присутнім було запропоновано "піратську вікторину", за правильні відповіді діти отримували "чорні мітки". Щойно діти сіли виготовляти паперові кораблики як почулось жалібне пищання з дерева. З чотирьохметрової висоти вниз дивилось на всіх присутніх перелякане маленьке сіре кошеня. Головний пірат вечора (працівник бібліотеки Володимир Володимирович), зреагував майже блискавично. За декілька секунд Володимир збігав за складною драбиною в бібліотеку. Швидко її поставив, і не роздумуючи, поліз за бідолахою. 

Діти повставали з своїх місць, аби не пропустити процес повернення кошеняти на землю. Через хвилину перелякане кошеня вже тремтіло на руках у дітей, які не могли нарадуватись неочікуваним пухнастим гостем. Після порятунку кошеняти діти повернулись до майстер-класу і створили цікаві композиції з паперу та мушель, а потім бавились в рухливі ігри. Наприкінці вечірки, діти шукали скриньку зі скарбами. А знайшовши скарби, отримали подарунки та сертифікати від ТРЦ "Мегамолл" та сімейного парку активного дозвілля "Дитяча планета".




"Піратські танці".

Гра "Рибалка".


Гра "Найшвидший пірат".

Гра "Перетягування канату".


Коментарі