Місце зустрічі Бібліотека!

З реалізацією проекту "Заочний абонемент (Україна)" С. Тайхманн (лівороуч) знайомить директор ВМЦБС І. О. Івасюк.

4 листопада в ході інспекційної поїздки бібліотеку відвідали Сюзанне Тайхманн - новий керівник відділу "Інформація та бібліотека" Інформаційного центру та бібліотеки Ґете-Інституту в Україні та Анна Журавльова - асистент цього ж відділу. Під час візиту пані Сюзанне та Анна ознайомилися з ходом реалізації проекту "Заочний абонемент (Україна)".
Проект "Заочний абонемент (Україна)" Гете-Інституту в Україні реалізується у Центральній міській бібліотеці з вересня 2008 року. Участь у проекті надає право отримувати на термін дії однієї фази, а це рівно рік, якісні сучасні друкарські видання й аудіоматеріали з Німеччини за всіма галузями знань.

Крім того, бібліотека може замовити додатково так звані медійні скриньки за темами, що мають особливий попит у користувачів. Будь-який вид медійної продукції, без обмеження, видається додому на термін до 10 днів. Користувач також може зробити індивідуальне замовлення на термін, який його особисто влаштовує.

Проект повністю забезпечує ресурсами викладачів німецької мови, надає достатню кількість найрізноманітніших підручників тих видавництв, котрі допущені Міністерством освіти України для викладання в школах і ВНЗ країни.

Зліва направо: зав. відділом обслуговування Т. А. Верещак, асистент відділу "Інформація та бібліотека" А. Журавльова, керівник гуртка "Ми вивчаємо німецьку із задоволенням!" Д. В. Матіюк, керівник відділу "Інформація та бібліотека" С. Тайхманн, головний бібліотекар І. А. Єліна.

Коментарі