Новорічні листівки для воїнів АТО 🎅



Упродовж перших трьох днів роботи Майстерні Діда Мороза відвідувачі майстерні виготовляли новорічні листівки воїнам АТО. Адже сьогодні десятки тисяч чоловіків на передовій захищають нашу свободу, незалежність і територіальну цілісність. Сотні поранених, що лікуються в шпиталях і лікарнях. Їм усім потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Тож дитячі новорічні листівки на підтримку військовослужбовців для того, аби надихнути і посприяти скорішому відновленню їхніх моральних, психологічних і духовних сил.

Маленькі читачі з радістю долучились до благодійної акції, яку організували департамент культури Вінницької міської ради та Вінницька централізована бібліотечна система та власноруч виготовили листівки українським воїнам. Майстер-класи для дітей проводили бібліотекарі відділу обслуговування - І. А. Єліна, Т. А. Мазур, Т, А. Ковтун і автор цього допису. Протягом роботи майстерні дітям демонструвались новорічні мультиплікаційні фільми.

Кожну листівку діти підписали. Напевно всі знають, наскільки чутливими є діти, адже світ вони сприймають завдяки власним відчуттям. І тому жодний дорослий їм не зможе нав’язати свою думку. Саме тому в кожному листі відчувається зовсім не дитячий смуток та біль від сьогоднішніх подій. Але разом з тим, в кожному слові - неймовірно глибока віра у завершення війни, настання миру та повернення наших військових живими.

Усі дитячі листівки будуть направленні до вінницького військово-медичного центру, а також з волонтерами на схід України. Тому що потреба українських військових в листах підтримки аж ніяк не менша за будь-яке матеріальне і технічне забезпечення.


Коментарі