Дзвони Чорнобиля


Сьогодні відбулось останнє в цьому році засідання клубу "Джерело мудрості". Темою заходу було вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яке відзначається щорічно 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
У читальному залі відбулась зустріч ліквідаторів з членами клубу, учнями ЗОШ № 26 (класний керівник - Катерина Іванівна Панченко). Перед присутніми виступили Голова Вінницької міської громадської організації "Союз Чорнобиль України" Микола Петрович Бойчук, вдова ліквідатора Світлана Анатоліївна Слободянюк та Тетяна Олексіївна Короленко.

"Чорнобильська трагедія стала тяжким, виснажливим випробуванням, яке залишило глибокий слід не лише в пам`яті, а і в долях людей. Дозвольте висловити Вам велику вдячність та засвідчити шану за Ваш героїзм та самовідданість. Адже ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів, Ви ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС,” – відзначила ведуча заходу, керівник клубу "Джерело мудрості" Віра Іванівна Лєбєдєва. Усім учасникам заходу було вручено грамоти та невелички подарунки на згадку про зустріч.


Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання.

В ході зібрання Бойчук Микола Петрович подарував бібліотеці та учням книги "Останній наказ" автора Віктора Сокіла та "Полинові шляхи вінничанок" Михайла Ястремського, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. 


Коментарі