Мистецькі вихідні - 2015 🎈


6 червня на Майдані Незалежності у Вінниці відбулося відкриття "Мистецьких вихідних", творчого проекту започаткованого кілька років тому для приємного, корисного, а головне пізнавального відпочинку та творчої реалізації вінничан. Організатори проекту: Департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних та фестивальних програм. Захід проходив під патронатом в. о. міського голови Сергія Моргунова.

Колектив централізованої бібліотечної системи в рамках проекту організувала на Майдані Незалежності бібліотечне містечко. Вінничани та гості міста мали змогу поринути в атмосферу веселого сімейного свята, провести час весело і з користю - все це було можливо на вулицях бібліотечного містечка, назви яких говорять самі за себе: Площа Всезнайка, Проспект "Умілі ручки", Бульвар Карапузів, Вулиця Книжкових Чудес, Пізнавальний прозорий офіс. Девіз цього чудо-містечка: "Вчимося граючись".

Безкоштовні творчі майстерні були відкриті для всіх охочих. Наші майстрині - бібліотекарі допомагали і нові ремесла освоїти, і рідних порадувати рукодільними подарунками на майстер-класах: "Сувенір своїми руками", "Фантазія літнього дня", "Вироби з солоного тіста", "Піна, фарба, соломинка - намалюють вам картинку", "Все що треба для всякої потреби», оригамі "Чудо з листка паперу" та багато іншого. 

У "прозорому офісі" бібліотечного містечка можна було отримати усю необхідну інформацію про бібліотеку свого мікрорайону.І все це під акомпанемент виступів талановитих дітей, вихованців мистецьких шкіл міста. Діти поринали у творчість, а батьки пишалися талантами своїх дітей. Тож, гарний настрій панував увесь вечір.





Коментарі