Підтримати український дух наших героїв!


Ми продовжуємо проводити благодійні акції на підтримку наших воїнів-захисників. На сьогоднішній день бійці дуже потребують нашої підтримки. Започатковані у бібліотеці акції "Подаруй військовим тепло домашнього вогнища", "Подаруй книгу військовим", "Замаскуй армію" довготривалі, тому усі бажаючі допомогти можуть долучитися до них. В читальному залі та на абонементі розташовані скриньки, куди всі бажаючі можуть кинути гроші. За ці гроші ми купуємо чай, каву та солодощі для наших захисників у зону АТО.

Діти малюють малюнки та виготовляють різні сувеніри-обереги. Волонтери продовжують виготовляти маскувальні сітки та "кікімори" для військових. Сьогодні до бібліотеки завітав боєць Збройних сил України, який відправляється після відпустки у зону АТО. Ми передали разом з маскувальними сітками книги, чай, солодощі, дитячі малюнки, зібрані за останній місяць. Боєць був зворушений та вдячний за підтримку. 

Тож усіх, хто має бажання поділитися своїми вміннями та часом, бібліотекарі запрошують не проходити повз, а активно долучатися, щоб спільними зусиллями надати підтримку тим героям, які сьогодні виборюють мир для кожного українця.


Коментарі