Слова твої, Тарасе, поміж нами!


Вінницька централізована бібліотечна система започатковує щоп'ятничні масові заходи в рамках міського літературно - мистецького проекту "Шевченківські вечори", які будуть відбуватися протягом літа біля пам'ятника Т. Г. Шевченка. Початок – о 18 годині. І сьогодні, 19 червня, ми у співпраці з колегами із бібліотеки для дітей і юнацтва та бібліотека-філія № 13 представили для вінничан та гостей міста поетичний салон "Слова твої, Тарасе, поміж нами!". Ми презентували також тематичну виставку "У далеку дорогу життя ми візьмемо Шевченкове слово".

На заході були присутні гості - Громадська культурно-освітня організація Подільський народний університет Культури. В межах програми «Вінниччина – шлях до Культури: народна культура на захисті Вітчизни» майстри народного університету сьогодні і щоп’ятниці проводитимуть для всіх бажаючих, майстер-класи по ліпленню із глини - майстриня Людмила Томляк, по плетенню із соломки – Любов Тишкевич, із ткацтва на рамці - Ольга Солиджук та із виготовлення ляльки-мотанки - Лариса Дудник.




Вокальний ансамбль "Берегиня".

Вихованки вокальної студії "Кураж" Будинку офіцерів Анна Науменко та Ольга Маринець. 

Читачі бібліотек міста Віталій Кісліцин, Юрій Ченга, Єлізавета Третякова та Анастасія Макаренко.

Вінницький бард Вероніка Остапчук та молодий поет від Вінницької організації Національної спілки письменників України, учасник міжнародного поетичного фестивалю «Підкова Пегаса» Микола Антощак.

Коментарі