Семінар-нарада бібліотечних працівників


Сьогодні в бібліотеці відбувся семінар-нарада для завідувачів структурних підрозділів ЗК ВМ ЦБС. Тема заходу особливості складання звітності за поточний рік та планування роботи на 2016 рік. З основними завданнями закладу у наступному році учасників семінару ознайомила Ірина Олексіївна Івасюк, директор бібліотечної системи міста. Про особливості планування роботи бібліотек на 2016 рік розповіла головний методист Л. П, Домашевська. Головний бібліограф Н. І. Слободянюк зупинилась на довідково-бібліографічній, інформаційній та краєзнавчій роботі бібліотек у наступному році.

О. В. Добровольська, завідувач відділу комплектування, ознайомила присутніх з переліком документів, які регулюють облік та збереження бібліотечних фондів, а також зі станом списання непридатної літератури структурними підрозділами та підписки періодичних видань на 2016 рік. Т. І. Дудник, завідувач відділу книгозберігання, надала консультацію щодо роботи з фондом. Я розповіла про участь в проектах та конкурсах. Заступник директора по роботі з дітьми С. М. Козловська надала методичні рекомендації щодо роботи з дітьми. Психолог Олександр Кожухівський провів тренінг "Фінансова грамотність".

Завершилася нарада виступом волонтера Світлани, яка звітувала про останню поїздку на схід України. Від бійців, які знаходяться у зоні АТО Світлана передала нашому закладу прапор з підписами вдячності від бійців. Також від спільноти "Чарівна мережка" директору була вручена подяка на знак вдячності за підтримку й допомогу у плетінні маскувальних сіток.

Тренінг "Фінансова грамотність".

Виступає Тетяна Іванівна Дудник, завідувач відділу книгозберігання ЦМБ.

Коментарі