Твоя безпека в мережі Internet


Інтернет значно полегшує життя людини і відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. І кожного разу, вводячи пошуковий запит, відвідуючи певну сторінку, ми не замислюємося, а чи є наша подорож до світової павутини безпечною? 

Щорічно у другий день другого тижня лютого, починаючи з 2004 року, в більш ніж ста країнах відзначається День безпеки в Інтернеті. Ця подія координується об'єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі. День безпеки в Інтернеті служить закликом для широких верств суспільства об'єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету. 

І хоча сьогодні 5 травня, ми спільно з Вікторією Кравчиною вирішили нагадати нашим гостям - третьокласникам школи № 15 - про безпеку в інтернеті. Спочатку Вікторія розповіла дітям про важливість дотримання правил інтернет-етики, а потім спільно з дітьми склала пам'ятку з основними правилами інтернет-безпеки.








Коментарі