Новинки для гарного настрою


Пропонуємо ознайомитись з новинками художньої літератури, що надійшла до відділу книгозбереження. Видання були придбані за кошти виділені з міського бюджету. 
 

Книга "Останні свідки" - жахлива, прониклива правда про війну. Автор брала інтерв'ю у людей, які на той час були маленькими дітьми.

Твір "Цинкові хлопчики" присвячений афганській війні 1979-1989 років. Це спогади матерів, дружин воїнів, які загинули. Книга викликає багато емоцій, бо вона про страшну правду тих днів, яку необхідно знати кожному.

«Чорнобильська молитва» - це розповіді очевидців цієї катастрофи. В ній є тільки особисті трагічні історії - про кохання, про хвороби, про боротьбу... І ці історії, немов голоси в хорі, зливаються в одну молитву. У Чорнобильську молитву...


Твір у двох книгах "Маскарад інквізиції", написаний в захопливому стилі, притаманному цьому автору, зображено реальні факти з історії Франції та останньої королівської сім'ї Людовика XVI перед початком Великої Французької революції, що переплітається з подіями сучасності.



Цикл ретророманів відомого українського письменника Андрія Кокотюхи. Головний герой-детектив Чечель розкриває заплутані справи.

"Вигнанець і чорна вдова"
Весна 1909 року. Київський слідчий Платон Чечель викриває жорстокого убивцю юних дівчат - доньку таємного радника з Петербурга, яка згодом гине сама за тих же обставин. Впливові родичі загиблої звинувачують детектива в наклепі. Тому він змушений розплутати клубок смертей та дізнатись, хто винен у злодійстві, щоб не тільки запобігти новим злочинам, а й врятувати себе.

" Вигнанець і навчена відьма"
Літо 1911 році. Колишній київський слідчий Чечель виконує в Полтаві делікатне доручення. Та його затримує в місті ще одна історія - не кримінальна, а містична: псується погода, масово гине худоба, молоду місцеву поміщицю звинувачено у відьомстві, а за всім цим криються старі чужі сімейні гріхи. Встановити істину для Платона - справа честі.

"Вигнанаць і грішниця" 
Дія роману відбувається у Чернігові у 1916 році. Чечель розслідує вбивство мільйонера Гавриїла Логінова. Підозра падає на його кохану та вона категорично заперечує свою провину.Детектив мимоволі втручається в сферу інтересів кримінального та політичного підпілл, і це призводить до ланцюга жорстоких вбивств.


Браун Д. Втрачений символ
Інтелектуальний трилер із карколомним сюжетом, у якому професора Ленгдона сюрпризи очікують на кожному кроці! Усе, що здавалося знайомим, перетворилося на сповнений тіней таємний світ, у якому масонські секрети та доти невідомі одкровення неначе ведуть до однієї надзвичайної та неможливої правди.

Браун Д. Точка обману
В Арктиці знайдено восьмитонний уламок метеорита із закам’янілими рештками живих організмів, що свідчить про існування позаземного життя. На місце відкриття вирушають чотири незалежні науковці: астрофізик, палеонтолог, океанограф і фахівець із льодовиків. Коли вони опиняються за крок до розгадки, їх починають безжально вбивати…

Коментарі