З любов'ю до життя


Сьогодні у нашій бібліотеці відбулася незабутня подія - презентація першої книги "Manu propria" Ірини Малярської. Захід був наповнений неповторною атмосферою, яка зачаровувала кожного присутнього.
Захід відвідали: Івасюк Ірина Олексіївна – виконавча директорка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, депутатка Вінницької обласної Ради; родина та колеги авторки; завідуючі бібліотек філій; читачі бібліотеки.
З вітальним словом виступили  – директорка ВМЦБС Олена Заквацька, колега поетеси Наталія Стрельбицька, батько Володимир Білоус та чоловік Олександр Малярський. Вони висловили авторці щирі побажання успіхів та натхнення на шляху літературної творчості.
Музичні вітання, які звучали від вихованців Вінницько-Хутірської школи мистецтв, стали справжньою окрасою нашої зустрічі. Молоді таланти виконали музичні композиції з майстерністю та емоційною силою, що зачаровували аудиторію.
Ірина Малярська поділилася своїми почуттями, радістю та трепетом перед присутніми. Слова авторки звучали щиро та відверто, вони передавали всю її вдячність та емоційне наповнення у зв'язку з випуском книги.
Презентація "Manu propria" відкрила новий етап в творчому житті Ірини Малярської. Кожен присутній мав можливість доторкнутися до її унікального світу, який вона зобразила на сторінках книги. 
Вітаємо Ірину Малярську з цим досягненням! Бажаємо їй натхнення, творчого розвитку та подальших літературних здобутків. Нехай її слова завжди знаходять відгук в серцях читачів та несуть радість та вдумливість.


Коментарі