"Оскар"


Сьогодні відбулася презентація воєнного роману «Оскар» відомої письменниці і волонтерки Людмили Охріменко. У 2021 році цей роман визнано найкращим твором на воєнну тематику за версією міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Як розповіла під час презентації письменниця, в основу твору увійшла історія українського розвідника з позивним «Оскар», який потрапив у полон до росіян ще у 2015 році.

Військовий сам звернувся до письменниці за допомогою соціальних мереж та попросив написати книгу про його життя. Після того, як розвідник написав їй 10 коротеньких речень про своє життя, жінка вирішила кинути всі свої справи і почати працювати над романом.
Після презентації книги з вітальним словом виступила директорка ВМ ЦБС Олена Заквацька, яка побажала письменниці успіхів та величезного натхнення у її творчості.

Захід був наповнений неповторною атмосферою, яка зачаровувала кожного присутнього, серед яких були працівники ВМ ЦБС, студенти Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського та представниця Департаменту у справах засобів масової інформації та зв'язків з громадськістю. Наостанок прозвучала пісня " Листопад" у виконанні Людмили Левицької. Після презентації присутні мали змогу придбати книги авторки.












Коментарі