Підкова Пегаса - 2011


Сьогодні в читальному залі бібліотеки відбулось "Поетичне знайомство" учасників IV Всеукраїнського фестивалю "Підкова Пегаса - 2011". Серед організаторів заходу - директор "Російсько-українського просвітницького центру "Співвітчизники", професор, кандидат філологічних та філософських наук, завідуючий кафедрою гуманітарних дисциплін МАУП Олег Петрович Кадочніков.

У своєму вступному слові він зазначив, що основною метою фестивалю є відкриття нових талантів та організація цікавих мистецьких проектів, таких, наприклад, як щорічна (цього року 11-та за рахунком) виставка російської художньої та історико-освітньої книги авторів та видавців Вінниччини (1980-2011). Під час "Поетичного знайомства" учасники та гості фестивалю виконували свої найяскравіші твори. Завершила захід прес-конференція організаторів фестивалю.

Книги російських авторів та видавців Вінниччини у дар міським бібліотекам передає директор центру "Співвітчизники" О. П. Кадочніков (на передньому плані праворуч; поруч з ним - директор ВМЦБС Н. І. Скорик).


Богдан Ант представив творчість Сергія Черняєва.


Свою творчість презентує Людмила Бражникова.





Коментарі