Відкрий Німеччину в своїй бібліотеці!


У 2013 році Бібліотека Гете-інституту в Україні оголошує конкурс для відвідувачів українських бібліотек-партнерів. Участь у конкурсі приймає також і наша бібліотека. Завдання полягає в тому, щоб зробити ескіз плакату з назвою "Відкрий Німеччину у Центральній міській бібліотеці!". Плакат має стати рекламою для німецькомовного фонду "Заочного абонементу (Україна)", що діє в бібліотеці, та зацікавити читачів, які мають інтерес до Німеччини та німецької мови, використовувати німецькомовні видання.

Брати участь можуть всі, хто досяг 18 років та має бажання створити такий плакат. Творче оформлення залишається на розсуд автора: можна майструвати, малювати, клеїти! Єдиною умовою є формат А3 та тема: реклама німецькомовних фондів в українських бібліотеках. Конкурс відбуватиметься в 2 етапи. На першому етапі будуть відібрані по три найкращі ескізи від кожної бібліотеки та визначені три локальні переможці. Цей етап починається 01 лютого та закінчується 01 березня 2013 р.

Одразу після цього в Києві відбудеться другий етап змагання, в якому братимуть участь 30 плакатів, серед яких будуть обрані три переможці. Журі складатиметься з співробітників бібліотек, ілюстраторів, видавців та представників німецьких інституцій в Україні. Оцінюватись буде оригінальність та якість оформлення, а також можливість використання плакату для реклами німецькомовних фондів в бібліотеках України.

Головним призом є двотижнева мовна стипендія до Ґете-Інституту в Німеччині, друге та треті місця отримають електроні книги. Урочисте вручення призів відбудеться в Києві в квітні 2013. Плакат-переможець буде надруковано у великій кількості та розіслано по бібліотеках-партнерах в якості реклами. Ми бажаємо всім нам побільше гарних ідей та щиро запрошуємо до участі! 

Коментарі