Сезон "Мистецькі вихідні - 2013" 🎈


Сьогодні на Майдані Незалежності відбулось відкриття нового сезону "Мистецькі вихідні". Організатори проекту - департамент культури Вінницької міської ради та КП "Центр концертних та фестивальних програм", і партнери проекту - ТРЦ "Мегамолл" та торгова марка "Караван", подбали про веселе дозвілля для вінничан та гостей міста.

Проект "Мистецькі вихідні" в свою чергу складатиметься з 15-ти проектів: "Night dance clubs open air", "Арт Шабаш», "Твій час", "Театр "Арлекіно", "Мистецтво без бар'єрів", "З любов'ю - дітям", "Місто творчих людей", "Кінодворик", "Галявина творчості", "Культура національних меншин", "Сальса клуб літо", "Чорна кімната", "Dancing it's my life", "Арт-інтервенція" та "Відпочиваємо дружно".

Останній проект, що пропагує активний відпочинок в поєднанні з навчанням, реалізовуватимуть працівники Вінницької міської бібліотечної мережі. На майданчиках поруч з бібліотеками-філіями № 1, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, центральної дитячої бібліотеки та центральної міської бібліотеки щосуботи відбуватимуться творчі заходи, розраховані як на дітей, так і дорослих.

Керівник клубу - головний бібліотекар відділу обслуговування Ірина Єліна.


Майстер-клас проводить Ірина Єліна.


Вироби вихованців гуртка "Весела майстерня" (керівник - бібліотекар відділу обслуговуванняТетяна Мазур).

Тетяна Мазур (ліворуч) з колегою Світланою Плотніковою.






Майстер-клас проводить Тетяна Мазур.

Коментарі