Творча майстерня 🎈


Незвична творча майстерня розгорнула свою діяльність на мистецькому майданчику перед бібліотекою. Її проводили... Лунтик та Бджола Майя. А розпочалося все з веселих конкурсів та рухливих ігор. Темою майстер-класу була робота із солоним тістом. Діти виготовляли підкови на щастя, а найкращі вироби були відзначені призами та заохочувальними подарунками. Свято почалось із знайомства казкових героїв з маленькими відвідувачами. Поки Бджола Майя розпитувала дітей про прочитані книжки непомітно з'явився Лунтик. 

Діти кинулися обіймати улюбленого казкового героя, який тим часом розповідав про свої останні пригоди на Місяці. Тим часом виявилося, що зупинився чарівний годинник. Отже, за умовою першої гри треба було запустити годинник. Діти поділилися на дві команди. Кожна з них отримала макет годинника. Перемогла команда, яка перша правильно вставила цифри у пазли циферблата і запустила годинник. Лунтик оголошує умови наступного конкурсу. А тепер усі вирушають у подорож за скарбами. На шляху мандрівникам трапилось велике болото, через яке можна перебратися тільки перестрибуючі по купинам. 

Конкурс на знання мультфільмів про Лунтика. Хто правильно склав пазли, той отримав... знайомих казкових героїв. В ході веселої гри діти цілили один в одного кольоровими губками. А тепер з цих же кольорових губок треба було скласти портрет Лунтика. Ще один веселий конкурс. Спочатку двом комадам треба було якнайшвидше надути багато повітряних кульок. Потім капітани команд одягнули величезні футболки і старалися вмістити в них якнайбільше кульок. Звісно, переможцем став той капітан, що зумів вмістити у футболку найбільше кульок. 

Раптом Лунтик захвилювався - прийшов час подорожувати далі. На прощання він сфотографувався з дітьми. А тепер вчимося ліпити із солоного тіста. Спробуємо виготовити підкову на щастя. Ось таку, яку показує Ірина Анатоліївна Єліна, головний бібліотекар читального залу. Вона ж проводитиме майстер-клас.


Свято почалось із знайомства казкових героїв з маленькими відвідувачами.

Поки Бджола Майя розпитувала дітей про прочитані книжки непомітно з'явився Лунтик.


Тим часом виявилося, що зупинився чарівний годинник.

Отже, за умовою першої гри треба було запустити годинник.

Лунтик оголошує умови наступного конкурсу.


А тепер усі вирушають у подорож за скарбами.

На шляху мандрівникам трапилось велике болото, через яке можна перебратися тільки перестрибуючі по купинам.


Конкурс на знання мультфільмів про Лунтика. Хто правильно склав пазли, той отримав.

В ході веселої гри діти цілили один в одного кольоровими губками.

А тепер з цих же кольорових губок треба було скласти портрет Лунтика.

Ще один веселий конкурс. Спочатку двом комадам треба було якнайшвидше надути багато повітряних кульок. Потім капітани команд одягнули величезні футболки і старалися вмістити в них якнайбільше кульок. Звісно, переможцем став той капітан, що зумів вмістити у футболку найбільше кульок.

Раптом Лунтик захвилювався - прийшов час подорожувати далі. На прощання він сфотографувався з дітьми.

А тепер вчимося ліпити із солоного тіста.

Спробуємо виготовити підкову на щастя. Ось таку, яку показує Ірина Анатоліївна Єліна, головний бібліотекар читального залу. Вона ж проводитиме майстер-клас.

Обережно загалядають дорослі - що то у них вийде?


У фіналі свята - призи від ТРЦ "Мегамолл".

Коментарі