Маленькі сходинки у великий світ 📗📖


Тема сьогоднішньої виставки, експонованої на площі біля "Райдуги" - винахідництво та раціоналізаторство. Історія винахідництва насичена безліччю цікавих фактів і епізодів, іноді неймовірних, іноді кумедних, часом трагічних. Про винахідницьку творчість, видатних винаходах, історію їх створення та роль в розвитку науки і техніки, в житті суспільства йдеться у виданнях, представлених на виставці. Окрім того, як доповнення до виставки, головним бібліотекарем читального залу І. А. Єліною було підготовлено майстер-клас з паперопластики.

Винахідник - це професія чи захоплення? Майже в кожному з нас є здатність - винахідливість. Тисячі і тисячі людей на планеті ламають голови над удосконаленням існуючих пристроїв і створенням нових технологій.

У багатьох людей дуже слабко використовуються творчі сили. Деякі зовсім не вірять, що можуть творити. Ці творчі сили треба обов'язково будити, нагадувати про них, захоплювати творчими завданнями, допомагати зробити перші, найважчі кроки у дивовижний світ творчості. 

Виставку представляли (зліва направо): Ольга Володимирівна Ієвлєва, бібліотекар відділу книгозберігання, Тетяна Анатоліївна Верещак, завідувачка відділу обслуговування, та Ірина Анатоліївна Єліна, головний бібліотекар читального залу.

Літературу для виставку добирала завідувачка відділу книгозберігання Тетяна Іванівна Дудник.

У спекотний вечір людей в парку небагато, але поодинокі перехожі зупиняються перед виставкою і з цікавістю розглядають видання.



Майстер-клас веде І. А. Єліна (ліворуч) - головний бібліотекар читального залу.

Коментарі