На відкритті власних Майстерень Дід Мороз розмовляв німецькою 🎅


Сьогодні о 17-й годині відбулось урочисте відкриття Майстерень Діда Мороза. На перше заняття Майстерні завітали члени гуртка "Вивчаємо німецьку із задоволенням" - найактивніші читачі "Заочного абонементу". Організатор проекту - Гете-інститут в Україні - надіслав у подарунок дітям солодощі, які і приніс у своїй торбинці Дід Мороз.

Спочатку, як і прийнято, діти дружно покликали Діда Мороза. Казковий герой виявився суворим. Привітавшись, а розмовляв він виключно німецькою мовою, Дід Мороз влаштував дітям невеличкий екзамен на її (мови) знання. Переглянувши німецькомовний фільм про походження різдвяної ялинки, діти переказували його зміст.

Бібліотекар, а по сумісництву керівник гуртка "Весела майстерня, Т. А. Мазур провела майстер-клас з виготовлення сніжинок і новорічних листівок На завершення свята був "солодкий стіл" із подарованих Гете-інститутом солодощів та знайомство з новими надходженнями "Заочного абонементу.


Майстер-клас проводить бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Анатоліївна Мазур (друга ліворуч). Вона - організатор та керівник гуртка "Весела майстерня". 











Коментарі