Переймаємо досвід: успішна бізнес-мама - це реальність!


Сьогодні о 16-й годині відбулась інформаційна зустріч із успішними бізнес-леді "Переймаємо досвід: успішна бізнес-мама - це реальність!". А провели зустріч Світлана Теренчук, дизайнер одягу, Ірина Борзова, голова ГО "Розвиток. Розвиток", директор кафе "Їжак" та Зоряна Ткаченко, лідер компанії "Мері Кей".
Це - друге заняття проекту "Бізнес-мама - це реальність!", започаткованого ГО "Територія мама" в рамках гранту програми "Бібліоміст". Перше заняття-тренінг учора провела Тетяна Нікіфорова, провідний сертифікований бізнес-тренер та засновник Центру розвитку персоналу "Геліос". Тема тренінгу "Тайм-менеджмент для матерів: як поєднати сімейне благополуччя та успішну кар'єру".

Серед партнерів проекту - центральна міська бібліотека ім. І. В. Бевза. Мета проекту - збільшення професійної активності, надання інформації про заснування і ведення бізнесу для молодих матерів м. Вінниці, а також залучення нових користувачів до бібліотеки шляхом створення клубу "Молода мама - підприємець". Для участі у проекті до 31 березня було відібрано двадцять заміжніх жінок, які вже мають ідеї щодо розвитку власної справи, але потребують додаткових знань, практичних навичок та необхідної інформації для відкриття бізнесу. Очікується, що після закінчення проекту щонайменше 40% жінок розпочнуть та будуть ефективно розвивати свій бізнес.
















Коментарі