Ковбойська вечірка "Western Party" 🎈

Гра "Мотузкова переправа".

Поринути в атмосферу дикого заходу змогли усі охочі, які завітали у суботу у нашу бібліотеку на запальну ковбойську вечірку. Дрес-кодом вечірки були джинси, ковбойські капелюхи, клітчаті сорочки, яскраві хустинки та "револьвери". Розпочалось все з цікавих розповідей ведучих про ковбоїв, стиль їхнього життя. А далі на дітей чекало безліч конкурсів, ігор, розваг.

Гра "Ковбойська реакція".

"Диско-кантрі".

Гра "Самий спритний".

Гра "Осідлай коня!".


Конкурс на закидання лассо.


Шанувальникам пригод та захопливих історій про ковбоїв було експоновано книжкову виставку "Дикий Захід: ковбої та індіанці".

Для того, щоб підготуватись нашим читачам до "ексклюзивної фотосесії" було проведено майстер-клас з виготовлення "чарівних вус та посмішок".

Ось, які ковбої у нас вийшли.










На завершення вечірки було проведено квест-гру "Золота лихоманка", під час якої ковбої шукали мішок з "золотом".

Втомлені, але щасливі ковбої отримали ще й подарунки від спонсорів проекту "Мистецькі вихідні": ТРЦ "Мегамолл" та парку сімейного відпочинку "Дитяча планета".

Коментарі

Ольга каже…
Люблю забігати до вас у бложик. Ви великі молодці!!! Кожен раз у вас якийсь новий цікавий захід для дітей. З великим задоволенням переглядаю фото та читаю ваші розповіді як все відбувалося. Колеги, ви СУПЕР!!! Так тримати!!!