Подаруй військовому книгу


Наші військові вже тривалий час перебувають в зоні АТО. Чергування на блокпостах та захист передової це завдання № 1. Проте жити однією війною неможливо, бійцям також потрібне дозвілля, наскільки умови можуть це дозволити. Одні потребують активного відпочинку, інші – духовного збагачення. На сьогодні морально-психологічна підготовка воїнів має важливе значення, тому від сьогодні в нашій бібліотеці стартує благодійна акція "Подаруй військовому книгу", яка діятиме протягом року.

Метою акції є підняття бойового духу захисників Вітчизни. У час, коли говорить зброя, книжка, здавалося б, не на часі. Проте нашим військовим, окрім речей першої необхідності, потрібні ще й книги, адже нас захищають інтелегентні люди, які не мислять себе без всебічного розвитку. Якщо у вас вдома є прочитані твори, якими ви хотіли б поділитися із нашими захисниками, просимо небайдужих приносити класику, історичну, військову літературу, фантастику, детективи, художню українську літературу, яка надихає військових у нелегкий час.

Усю зібрану літературу буде передано військовим у Вінницький військовий госпіталь, де перебувають на лікуванні та реабілітації воїни АТО. Також із маскувальним сітками, які плетуть у бібліотеці, книги будуть передані на схід нашої країни.

Коментарі