Відкрий, о мово рідна, свої скарбниці золоті 📚📖


Сьогодні відбулось чергове засідання клубу "Джерело мудрості". Керівники клубу провели літературно-музичне свято "Відкрий, о мово рідна, свої скарбниці золоті!", приурочене Міжнародному дню рідної мови, яке щорічно відзначають 21 лютого. На абонементі для юнацтва презентували до цієї дати тематичну виставку. А в читальному залі бібліотеки відбулася зустріч з письменницею Оленою Андріївною Вітенко - українського політика, громадського діяча, Народного депутата України 5-го скликання, члена Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України.

На свято завітали учні 9-Б класу ЗОШ № 26. Діти з неприхованим інтересом слухали уривки з її нових віршованих творів. Продовжилась зустріч жвавим спілкуванням автора та дітей. Відповідаючи на численні запитання Олена Андріївна познайомила присутніх з своєю біографією, творчими планами, цитувала рядки улюблених творів, які найбільше припали до душі юним читачам.

В свою чергу Олена Андріївна подарувала бібліотеці свої нові збірки з автографом. На святі звучали також музичні твори у виконанні студентів музичного училища ім. М. Леонтовича. Сподіваємось, що зустріч з Оленою Андріївною залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменників-земляків. 




"Веснянка" у виконанні Аліни Ковтун.

Пісню "Соловей і троянда" виконує Ганна Коваль. 

Коментарі