Творча зустріч з Олександром Есауловим 📚📖


17 квітня в ЦМБ імені Бевза для дорослих та дітей відбулася зустріч з відомим українським письменником - Есауловим Олександром Юрійовичем, українським прозаїком, автором низки фантастичних, пригодницьких і детективних книг для дітей та історичних романів для дорослих.

Його книжки вже кілька років поспіль лишаються в топах книгарень та мають великий успіх у читачів. Найбільшою популярністю користуються книги: "Канікули для Інформи", "Game over!", "Таємниця великого сканера" , "Антивірус". Тема творів Олександра Есаулова - дитина і комп’ютер. Письменник доводить, що людина є хазяїном комп’ютера, а не навпаки.

Зустріч з письменником пройшла у приємній обстановці. Діти уважно, з цікавістю слухали письменника та задавали безліч запитань. Друга половина зустрічі була присвячена річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. Олександр Юрійович за участь в роботах з ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС нагороджений орденом "За заслуги 3-го ступеню". 

Письменник підготував для всіх присутніх невелику розповідь про минуле і сучасне міста Прип'ять, з фотографіями, в тому числі свого будинку та квартири. Після зустрічі, щоб ближче познайомитись з творами письменника, діти взяли його книжки додому на абонементі. Також була можливість придбати ці книги з автографом автора. 






Коментарі