Ніколи знову


У рік 70-річчя Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна розпочинає нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі дня пам'яті та примирення. Заходи, що відбулися у місті Вінниці в ці дні, покликані гідно вшанувати подвиг українського народу, повагу усім борцям проти нацизму, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни. З нагоди свята ми представали фото-виставку "Ніколи знову", виставку творчих робіт, майстер-класи, ярмарок-продаж виробів з національною символікою.

Бібліотекарі відділу обслуговування вчили створювати нові символи Перемоги - червоні маки. Волонтерська група "Чарівна мережка", що працює у нашій бібліотеці проводила майстер-клас з плетіння маскувальних сіток. Щойно стемніло, у центрі міста, на Майдані Незалежності, розпочалась мистецька акція «Птах миру». Наші працівники також приєднались до цього дійства – за допомогою різнокольорових лампадок на землі було окреслено силует голуба миру. 









Волонтерська група "Чарівна мережка", що працює у нашій бібліотеці проводила майстер-клас з плетіння маскувальних сіток.

Щойно стемніло, у центрі міста, на Майдані Незалежності, розпочалась мистецька акція "Птах миру". 

Коментарі