Вінниця - це Європа!


Для Вінниці в третю суботу травня (цьогоріч 16 травня) день по-особливому святковий – місто увосьме відзначає День Європи: усміхається, радіє, співає і танцює, дивує творчими здобутками та різнобарв’ям шат. Усі різні у своїх святковий проявах, але єднає вінничан спільне прагнення бути по-справжньому європейцями. До організації свята долучились і бібліотекарі відділу обслуговування нашої бібліотеки та ЦБДЮ. Ми виготовляли прикраси для проекту "Європейський сад", а потім його облаштовували. 

Алея з різнобарвних дерев, прикрашених у палітрі кольорів країн Євросоюзу, була чудовим місцем для фотографування. Вінничанам та гостям міста роздавали наклейки "Вінниця - європейське місто", приваблювали погляди книжкові виставки, на фоні "Європейського саду" знімали телесюжети, перехожі фотографували вироби бібліотечних майстринь і купували сувеніри на згадку. 

Проходили різноманітні бібліотечні майстер-класи та благодійний ярмарок на підтримку наших воїнів. Тут можна було навчитися виготовляти прикраси для волосся, браслети, сувеніри, а ще квілінг, петриківський розпис, ляльки-мотанки, плетіння волосся, обереги, українська та європейська символіка, експрес-курси іноземних мов для малечі, фейс-арт та аквагрим, жартівлива фотосесія...









Коментарі