Лист солдату


Наші маленькі читачі написали листи у підтримку на адресу українських військовослужбовців. Багато щирих дитячих послань полинуть на Схід України разом з маскувальними сітками, які виготовляють у бібліотеці. Сьогодні бібліотекарі, запропонували долучитися до цієї акції нашим читачам. Пропозицію написати листа солдату, який охороняє наш спокій, який оберігає добробут родин і воює за єдність нашої країни прийняли всі. І відразу перейнялися написанням листів.
Старші діти могли вільно висловити значимість подвигу кожного солдата, а молодшим легше було зобразити все на малюнку. Відрадно, що ніхто не малював війну. Діти хочуть МИРУ! Всі листи зворушливі, просякнуті любов'ю та турботою, гордістю та вдячністю за подвиги українських солдатів. В кожному листі прохання: «Поверніться живими!».

А ще на прохання волонтерів було виготовлено вітальну листівку "З Днем народження". 19 червня боєць Збройних Сил України Олександр відзначатиме свій день народження. З найщирішими побажаннями від колективу бібліотеки листівку буде передано разом з посилкою волонтерами.

Коментарі