Посилка на фронт


Чи можна не пропускати через душу все те, що коїться сьогодні на сході країни? Яким чином відповісти на питання, чого не вистачає зараз нашим хлопцям, котрі в одну мить з мирного життя перенеслися у пекло боїв? Вінницькі волонтери звикли дивитися на речі просто: там, на сході, кажуть, наші земляки боронять мільйони українських життів, у відповідь просять всього нічого – аби про це не забували й аби за можливості передавали частинку домашнього тепла й затишку. Тому ми в рамках акцій "Подаруй книгу військовому" та "Подаруй військовим тепло домашнього вогнища" знову передали посилку на фронт.

Боєць 95-ї аеромобільної бригади Збройних Сил України Сергій на вихідних після відпустки знову відправляється в зону АТО. Разом з маскувальними сітками, які плетуть волонтери "Чарівної мережки" у нашій бібліотеці, він забере з собою посилку від бібліотекарів. Думаємо, хлопцям буде приємно, коли приїде посилка і у ній вони побачать наші подарунки. 

Взагалі, перемога над ворогом, напевне, складається з багатьох елементів, і один із них формується у тилу, у стінах, подібних до стін міської бібліотеки. Зокрема, у місцевій книгозбірні справа допомоги воїнам АТО об’єднала в один міцний гурт і дорослих, і малих, і бібліотекарів, і звичайних вінничан, і волонтерів. Усі вони вірять, що нашим хлопцям на війні буде хоча б трохи легше від усвідомлення того, що у місті за них – горою.

Волонтерська спільнота "Чарівна мережка" за роботою. 

Коментарі