Ось так і живемо


Таку назву має гімн клубу "Імпульс", члени якого збираються у четверту неділю місяця у Центральній міській бібліотеці імені Бевза. Клуб книголюбів "Імпульс" - це клуб активних людей, кожен з яких має коло певних захоплень. Тут збираються письменники, поети, музиканти, хореографи, художники та просто цікаві люди.
Сьогоднішнє засідання клубу було присвячено вирішенню організаційних питань щодо роботи клубу. Основним питанням було переобрання Президента клубу. І знову Президентом клубу стала Ната Павлівна Соколова. У свої 77 років ця активна жінка з легкістю задасть фору молодим. 13 років вона очолює клуб книголюбів "Імпульс", організовує творчі вечори, зустрічі з цікавими людьми, паломницькі поїздки, а ще пише книгу спогадів та віршує, розкопує свій родовід, захоплюється фотографією, рукоділлям, квітникарством, освоює комп'ютер...

Клуб книголюбів "Імпульс" було засновано ще у 1980 році. З нашою бібліотекою "Імпульс" почав співпрацювати з лютого 2015 року, але незважаючи на такий невеликий термін - нам вдалося налагодити дуже теплі, щирі та дружні стосунки.

Коментарі