Екскурсія до бібліотеки

       Першокурсники Вінницького коледжу університету "Україна" сьогодні вперше завітали до Центральної міської бібліотеки імені Бевза. Студенти ознайомилися із структурою бібліотеки, розпорядком роботи, правилами користування, книжковим фондом, електронними ресурсами, переглянули тематичні виставки.
         Екскурсія до бібліотеки, яку запропонували студентам працівники бібліотеки мала на меті максимально повно представити її можливості, надати пораду, як найкращим чином можна використати ці можливості для результативного навчання, плідної наукової роботи, розширення світогляду, гарного відпочинку з цікавою художньою книгою.

       Бібліотекарі гостинно зустріли у стінах бібліотеки екскурсійну групу на чолі з класним керівником Мельник Оксаною Анатоліївною. Молодь відвідала всі основні відділи бібліотеки, де їх зустрічали співробітники, розповідаючи про свої відділи, про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути у ньому отримані. Закінчилась екскурсія переглядом комедійного ролика "Містер Бін у бібліотеці".



Коментарі