Час записатися до бібліотеки

       Бібліотека допомагає залучати дітей з малечку до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотекарі приділяють велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у дітей щоденної потреби в читанні книг. 


   
      4 листопада до бібліотеки завітали дошкільнята ДНЗ №1 "Слов'яночка". З вступним словом виступила завідуюча відділом обслуговування Верещак Тетяна, яка розповіла дітям про роль та значення бібліотеки в житті дітей. Було представлено презентацію «Книжкові мандри», також маленьким читачам було надано поради, як правильно читати книги. 


       Калюжна Тетяна, бібліотекар абонементу, розповіла про історію бібліотеки, познайомила дітей з правилами користування бібліотекою, тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.


      Бібліотекар Мазур Тетяна познайомила дітей з етнографічним куточком та розповіла про звичаї та традиції нашого народу. Цікавим, захоплюючим доповненням екскурсії стала пізнавальна вікторина «Чи знаєте ви казку?» та перегляд мультиплікаційного фільму "Пригоди Котигорошка".






Коментарі