За знаннями - до бібліотеки!

       Сучасна бібліотека, яка вона? Що вона пропонує сьогодні своїм читачам, окрім книг? Звичайно бібліотеки зараз модернізовані, мають комп'ютерне обладнання. У теперішній час, в добу комп’ютеризації, книга все ж таки залишається неоціненним скарбом, як джерело мудрості і знань, а  бібліотека чи не єдиним безкоштовним джерелом одержання інформації, місцем самоосвіти, інтелектуального відпочинку, творчого спілкування і творчого розвитку.
       26 листопада у Центральній міській бібліотеці імені Бевза для учнів 7 класу ЗОШ№5 підготовлено пізнавально - оглядову екскурсію. Працівники відділу обслуговування розповіли про значення книги в житті людини, ознайомили присутніх з правилами користування бібліотекою, розповіли  про  послуги, які надає бібліотека, довідкові і періодичні видання, які є в бібліотеці, та правилами користування Інтернетом. Учні зацікавились проектом "Замаскуй армію" та долучились до плетіння маскувальних сіток. 
       Запрошуємо усіх бажаючих до нашої бібліотеки, де кожен може знайти для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! 






Коментарі