Жмеринка відкривається світові


27 грудня на території Жмеринського залізничного вокзалу в рамках реалізації проекту "План Z", відбулася грандіозна культурно-мистецька акція "Жмеринка відкривається світові". "План Z" (Z - означає Жмеринку) розроблено у відповідності до стратегії трансформації малих міст. Мета проекту - на базі Жмеринки відпрацювати оптимальні шляхи розвитку малого міста, туристичної сфери. 

В залах історичної будівлі та на локаціях поруч неї зібралися сотні жмеринчан та гостей міста. На них чекала яскрава та насичена програма. Тут була і Резиденція діда Мороза, і мистецькі інсталяції на тему "12 стільців" Ільфа та Петрова, і живі скульптури, і інсталяції з валіз, і виставки картин. В середині вокзалу біля ялинки виступали творчі гурти з Вінниці та Жмеринки, а по периметру приміщення показували свої роботи місцеві майстри та проводили різноманітні майстер класи.

Ми спільно з колегами з Вінницької централізованої бібліотечної системи також прийняли участь в акції. Дві Оксана - Мельник та Крижанівська, бібліотекарі відповідно флії № 8 та ЦБДЮ, проводили майстер-класи по виготовленню новорічно-різдвяних сувенірів. А мої колеги Ольга Мазур і Тетяна Ковтун виготовили та демонстрували ексклюзивні сукні з газет та журналів. До Вашої уваги невеликий фотозвіт про свято.






Коментарі