Закриття чергового сезону Майстерень Діда Мороза 🎅


Сьогодні завершився черговий сезон Майстерень Діда Мороза. У приміщенні Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва відбулась церемонія нагородження учасників конкурсу "Новорічно-різдвяний вернісаж". Конкурс дитячої творчості зібрав вінницьких школярів у двох вікових категоріях: від 6 до 11 років та від 12 до 15 років. Загалом у конкурсі прийняли участь 386 дітей, 70 з них отримали перемогу.

Їх роботи представили на виставці у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва. Перед нагородженням дітям показували невеличку виставу за участю Діда Мороза, Снігурочки, Чарівниці-Зими та дітей. У номінації "Див зимових самоцвіти" перемогу здобув наш читач Максим Шафоростов. Спеціальний приз від Діда Мороза також дістався нашому читачу - Іллі Машталєру. Це нагородження стало для наших талановитих і творчих читачів приємною подією. Вітаємо переможців і бажаємо їм подальшого творчого натхнення!

В залі бібліотеки панувала урочиста атмосфера. Вихованці школи мистецтв "Вишенька" дарували присутнім святковий настрій виконанням щедрівок, колядок та українських пісень. Наприкінці усі присутні отримали солодощі та подяки від Департаменту культури Вінницької міської ради за активну участь у конкурсі.










Коментарі