Книги, що заслуговують вашої уваги 📗📖


Знайомтесь та замовляйте книги по ВСО та МБА, насолоджуйтесь чудовими виданнями і читайте, читайте і ще раз читайте. Із великої кількості книг, написаних вітчизняними і зарубіжними письменниками Ви дізнаєтесь про різні країни, відкриєте для себе дещо нове, пізнаєте добро і зло. Пропонуємо юним читачам поринути у твори М. Твена, Ж. Верна, М. Ріда, Р. Бредбері, Е. Портера, Д. Лондона, Е. Сетон-Томпсона.



Найкраща серія художніх книжок для дітей, що вже вміють читати. Казка шведського письменника Екгольма Яна-Олафа про незвичайних вірних друзів – маленьке пухнасте жовтеньке курчатко Тутта та кмітливе руде симпатичне лисеня Людвіг, які, незважаючи на несхвалення родичів та батьків, не відмовилися від своєї дружби. Чи зможе малюк Людвіг порятувати галасливу курячу родину та чи не поласує курчатком руде сімейство у лисячому лігві маленькі читачі дізнаються із цієї чудової ілюстрованої нової книжечки. Третю книгу із серії "Країна Мумі-тролів" радимо прочитати дітям, а також їхнім батькам, якщо вони хочуть більше дізнатись про себе та своїх дітей і дбають про гармонію в родині.


Для літературних гурманів. Ім'я Сергія Жадана відоме не тільки в Україні, але й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став найкращою книгою десятиліття конкурсу "Книга року Бі-Бі-Сі", людина, яка об'єднує Схід і Захід. Читайте ліричні, незнайомі і наново відкриті для себе вірші. Смакуйте кожен рядок. Відчувайте себе живими.


Книги Стівена Кінга шалено популярні, і майже кожен його твір стає всесвітнім бестселером. Його справедливо називають Королем жахів і Продавцем страхів - тому, що мало хто вміє лякати так, як він.


Видання для тих, хто хоче жити у власній щасливій країні. Війна в Україні розгорнулася не лише на Східному фронті, але так само важливі бої невтомно тривають на фронтах візуальних мистецтв, літератури, журналістики... "Війна очима ТСН" - це 28 проникливих історії, їх герої журналісти, які невтомно їздять у відрядження до зони АТО. Поєднання авторських есе та фотографій роблять цю книгу одним із важливих документальних свідчень нашого часу.


"Аеропорт" Сергія Лойко - це не хроніка, не розслідування, не літопис. Це художній вимисел, заснований на реальних фактах. Сергій був єдиним іноземним кореспондентом, який побував у Донецькому аеропорту в жовтні 2014 року і провів там чотири повних дні з кіборгами. Автори книги "Неоголошена війна" - журналісти "5 каналу", які висвітлювали війну на Сході країни. Ця книга - на спогад про всіх, хто віддав своє життя, і про тих, хто вижив у боях.

У збірці оповідань "Книга змін" відомого українського журналіста й письменника Андрія Цаплієнко йдеться про війну, яка несподівано прийшла в Україну і змінила життя й свідомість мільйонів людей. Книга "Волонтери. Мобілізація добра" про звичайних людей поруч з нами, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ, що похитнувся в одну мить. Збірка з віршів, оповідань, есеїв від десяти відомих українських авторів змушує замислитись над феноменом волонтерства. 

Війна - це завжди маркер. Маркер на ненависть і людяність. Тому, що завжди є ті, хто сіє ворожнечу, і є ті, хто - любов. Ця книга про друге. Кожен із нас може бути таким. Макеєв Валерій - автор книги "100 днів полону, або позивний "911". Книга-сповідь волонтера, який пройшов воєнний Схід України й опинився за гратами у підвалі, де не діють жодні закони і правила. Жорстокі ополченці, російські десантники, психологічні допити, приниження, катування - мало хто після цього виживає. Але він вижив і...написав про це. Дискусійно, суперечливо, нетипово, але чесно.

Коментарі