Безоплатна правова допомога


Сьогодні у Вінницькому коледжі Університету "Україна" відбувся "круглий стіл" за темою "Безоплатна правова допомога: переваги, перші здобутки, пріоритети розвитку системи БПД". На зустрічі також були присутні представники Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, студенти й викладачі Вінницького коледжу та інституту Університету "Україна". Я виступила з доповіддю "Роль бібліотек у правовому вихованні молоді".

Лариса Василівна Пікановська, директор Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у своїй доповіді розповіла про пріоритети розвитку системи безоплатної правової допомоги на Вінниччині, про діяльність центрів безоплатної правової допомоги. Доповідь супроводжувалася змістовною та яскравою презентацією. Цікава й ілюстративна була розповідь Варчука Анатолія Борисовича. Адвокат поділився своїм досвідом зі студентами, а також здобутками за час роботи у центрі. 

Також поділилися своїм досвідом Смішний Олексій Іванович (начальник відділу попередньої роботи з клієнтами), Вітов Наталя Іванівна (начальник відділу організацій надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами), Бурковська Наталя Владиславівна (головний спеціаліст відділу взаємодії з суб'єктами надання первинної правової допомоги).  Захід відбувався жваво, на високому професійному рівні у дружній та невимушеній атмосфері.


Лариса Василівна Пікановська, директор Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у своїй доповіді розповіла про пріоритети розвитку системи безоплатної правової допомоги на Вінниччині.

Цікава й ілюстративна була розповідь адвоката Анатолія Борисовича Варчука.


Коментарі