До світлого Христового Воскресіння



Зовсім скоро настане велике християнське свято - Світле Воскресіння Христове! Кожен християнин чекає на це торжество. Пасха відзначається в той чудовий час, коли весна вступає в свої права, і все навколо оживає. Пасха - це не тільки свято, але і ще одна можливість проявити свою творчість. Існує безліч пасхальних виробів. Чим би ви не захоплювалися, в кожному виді творчості знайдеться щось своє.
Бібліотекарі Ковтун Тетяна Андріївна та Мазур Ольга Володимирівна завітали на виховну годину у 6-В клас школи №26 з майстер-класом по виготовлені вітальної листівки до Великодня. Здавалося б, така проста листівка, а стане приємним сюрпризом, адже зроблена вона своїми руками і з великою любов'ю. Нехай вона стане талісманом у вашому домі і принесе щастя усім, кого ми любимо і кому бажаємо добра.

Тетяна Андріївна розповіла школярам історію походження свята, традиції святкування Воскресіння Ісуса Христа в різних країнах та інших регіонах нашої мальовничої Батьківщини, про те, що повинно бути у Великодньому кошику і яке значення мають продукти, які містяться в ньому. По закінченню уроку учні подякували працівникам бібліотеки за цікаву розповідь та чудову вітальну листівку. Щоб Великодня діждати, потрібно всіх прощати, добро в хату пускати, а погане забувати. Давайте і ми з вами спробуємо посміхнутися один одному і залишити у себе в душі тільки добрі почуття.










Коментарі