Нові книги, подаровані нашій бібліотеці 📗📖

Книги подаровані Володимиром Гройсманом. 

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Ми працюємо на засадах збереження української культури, розвитку національної свідомості та ідентичності, виховання нової соціальної культури. В сучасних умовах для розвитку бібліотек ресурсу недостатньо.

Багато корисних і добрих справ нам вдається реалізувати завдяки постійній підтримці місцевої влади. Ми дуже вдячні кожному не байдужому, всім хто нас підтримує. Дарунки є для нас ознакою, що ми маємо підтримку спільноти, нашу місію та погляди поділяють, наша робота є затребуваною, важливою і ми робимо добру та корисну справу. Доброю традицією є подарунки від представників місцевої влади та депутатів міської ради.

Традиція була започаткована екс-мером м.Вінниці, а теперішнім прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Цю гарну справу продовжує нинішній мер Сергій Моргунов. Не залишилась осторонь і депутат міської ради Космина Наталія. Книги про історію боротьби нашого народу за свою незалежність, фотоальбоми міст України, шедеври світових музеїв, дитяча література, книги по рукоділлю чекають на своїх читачів. Зараз нова книга дуже затребувана читачами. Висловлюємо щиру подяку нашим дарувальникам.

Книги в подарунок від Сергія Моргунова.







Книги від Наталії Косминої.

Коментарі