Новорічні зустрічі


Вже вкотре бібліотека відкриває двері добрим друзям. 25 грудня у читальному залі відбулося засідання клубу "Імпульс". Президент клубу - талановита та сповнена нових задумів та ідей жінка, Ната Павлівна Соколова виступила з вітальним словом, а Марія Федорівна Левченко розповіла про особливості зустрічі року Півня.
В новорічну ніч одяг має бути яскравий, помаранчевий, червоний, зелений, чорний і білий . Червоного має бути більше. А на столі нехай буде смачна каша, овочі і фрукти. Півень в східному календарі за рахунком 10-й. Він товариський, часто виявляється в центрі уваги, любить демонструвати свої таланти, яскраво одягається.

Члени клубу "Імпульс" - це люди, які ніколи не старіють, попри роки, бо мають завжди молоду душу... Під час зустрічі звучали вірші, пісні, романси. Гостей частували різноманітними смаколиками. Ми вітаємо клуб "Імпульс" з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай Новий рік та Різдвяна Зоря принесуть у Вашу домівку веселий настрій, здоров’я, щастя, гучну колядку та зігріє радістю серце.





Коментарі