Новорічно-різдвяний вернісаж 🎄


Справжнім святом для маленьких відвідувачів та працівників міських бібліотек, є щорічний міський конкурс "Новорічно-різдвяний вернісаж". Вишуканість робіт з паперу, стрічок та ниток, соковитість фарб, позитивні сюжети створюють яскравий вернісаж, змагання технік та напрямків.

Новорічні студії ельфів та фей працювали з 19 грудня 2016 р. по 15 січня 2017 р. Було проведено понад 200 майстер-класів, загальна кількість відвідувачів склала понад 2000 дітей. Підсумком Новорічних студій став конкурс "Новорічно-різдвяний вернісаж". 

Участь у конкурсі взяли 64 учасника Новорічних студій двох вікових категорій - від 6 до 11 років і від 12 до 15 років. Вони представили 89 робіт у двох номінаціях - "Сяйво ялинкових іграшок" на кращу дитячу іграшку та "Див зимових самоцвіти" на кращу композицію. 

13 січня 2017 року у нас відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу. Журі конкурсу визначило переможців у двох номінаціях, але креативність, унікальність дитячих робіт, творчий підхід до використання нетипових матеріалів спонукало журі визначити спеціальні призи від Зимової феї, від символу 2017 року та додаткові номінації: "Еко проект", "Креативне із звичайного".


Солодкі подарунки від депутата Вінницької міської ради Віктора Мацери отримали всі учасники фінального етапу конкурсу.



Музичні номери на святі прозвучали від вихованців школи мистецтв "Вишенька".




Коментарі