Душа у слові ожива


21 лютого у світі відзначають Міжнародний день рідної мови. У кожного народу є своя мова. Вона для нього найрідніша і найдорожча. Доки є мова народу, є і сам народ. З нагоди свята в бібліотеці відбулись тематичні заходи.

Я спільно з колегами О. Е. Циганковою, Т. А. Мазур і А. Б. Коробчинською провела для молодших школярів літературно-музичне свято "Душа у слові ожива". Наші гості, учні приватної гімназії "Дельфін" та школи-ліцею № 7, дізналися про історію свята, цікаві факти про мови світу, а також співали пісні українською та польською мовами. Окрасою заходу став виступ юного баяніста, лауреата Міжнародної премії Владислава Левицького.

Завідувач відділу обслуговування Тетяна Ковтун спільно з бібліотекарями читального залу організувала для студентів ліцею сфери послуг зустріч з членами літературного клубу "Вітрила" та його незмінним керівником В. П. Крупкою. Віктор Петрович - поет, викладач. Він - доцент педагогічного університету імені М. Коцюбинського. Вихованці клубу розповіли про свою творчість. Окрасою заходу стали музичні виступи вихованців школи мистецтв "Вишенька". 


















Коментарі