Поетичний салон "TRAmART"


21 березня відбулась презентація підсумків проекту "TRAmART", який втілювався за підтримки ГО "Гармонія" у рамках програми "Активні громадяни". Проект, започаткований з метою популяризації творчості місцевих авторів, об'єднав навколо себе подільських поетів: В. Василенко, Ю. Вознюк, В. Гранецьку, С. Гулу, К. Девдеру, О. Зайцеву, М. Каменюка, В. Кобця, В. Крупку, В. Мельника, Р. Мельничук, М. Рязанцева, В. Сорда, А. Стебелєва, В. Сторожук, С. Татчина, Т. Яковенко.


Захід зібрав шанувальників поезії у Всесвітній день поезії, що акцентує увагу громадськості на фундаментальній ролі, яку поезія відіграє в культурному діалозі. Серед гостей заходу були представники ГО "Гармонія", КП "Вінницька транспортна компанія", КП "Радіокомпанія "Місто над Бугом", Вінницької обласної організації НСПУ. На заході познайомились та послухали вінницьких авторів проекту, прослухали аудіозаписи віршів. Для всіх присутніх було продемонстровано соціальний відеоролик за підсумками проекту.

На завершення було презентовано танцювальну інсценізацію «Вінницький трамвай» від хореографічного ансамблю "Молодість", керівник - Вікторія Чешківська-Бровчак.











Коментарі