Підсумки проекту "Display-кросинг" 📗📖


Дуже приємно, що подорожуюча виставка "Мрій! Читай! Мандруй!" викликала жвавий інтерес у вінничан різного віку. З 15 по 21 травня виставка експонувалася у нас. А 20 травня на святкуванні Дня Європи в центрі міста ми розгорнули лаунж зону "Читай-міста" з парадом казкових героїв, майстер-класами, розвагами і подорожуючою виставкою "Мрій! Читай! Мандруй!".

Таким чином ми презентували представлену на виставці літературу широкому колу вінничан та гостей міста. І дорослі і діти пригадували про свої подорожі, планували нові, гортали сторінки книжок, ділилися спогадами, розповідали про побачене, прочитане та пережите. Завдяки виставці перехожі відкривали для себе і цікаві місця, і нових авторів, і поверталися у світ улюблених з дитинства пригод.

В числі інших з виставкою ознайомились учні шкіл № 2, 4, 26, студенти медичного університету ім. М. Пирогова, та відомий український письменник Володимир Вакуленко-К. зі своїм сином.  Тож Всеукраїнський проект Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації "Display-кросинг " насправді відкриває нові горизонти, об'єднує і надихає. Ділимось з Вами фотозвітом.



Коментарі