Дім, у котрому заблукав час 📗📖


Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася творча зустріч з Вікторією Гранецькою, Анастасією Нікуліною та Мариною Однорог - авторками роману "Дім, у котрому заблукав час". Книга, її, власне, презентували письменниці, являє собою драматичну антиутопію про час як метафору, адже часу не існує, є лише прилади його вимірювання, що їх для зручності вигадали люди; про внутрішній апокаліпсис, який почасти буває страшнішим, ніж апокаліпсис довколишній; зрештою – про кохання, що триває на тлі руйнування часу.

В романі проза поєднана з поезією, а історичні події з химерними містифікаціями. Тут багато подорожей та цікавинок. Тут, за визначенням перших читачів, справдешній магічний реалізм… Презентація роману розпочалася показом буктрейлера. Авторки розповідали про письменницьке натхнення й про роботу у співавторстві. 

Усі гості бібліотеки насолоджувалися неповторним авторським виконанням. Модератор зустрічі - Віктор Петрович Крупка, викладач педагогічного університету імені М. Коцюбинського, керівник літературно-мистецької студії "Вітрила". Серед гостей заходу були відомі особистості - Влад Сорд, Олександр Вешелені та Галина Вдовиченко.













Коментарі