Будь безпечним на дорозі! 👮🚦


В рамках проекту "Kids police city" 28 липня на території бібліотеки № 14 ВМЦБС проведено черговий профілактичний захід спільно з представниками поліції "Будь безпечним на дорозі". Під час заходу бібліотекарі, члени ГО "Культурний Всесвіт" та представник патрульної поліції Олена Вотякова - спеціаліст зі зв’язків із громадськістю використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, щоб нагадати дітям про безпеку на дорозі.

Найцікавішою частиною, як і минулого разу, були конкурси, рухливі ігри та розваги. Маленькі «поліцейські» скандували гасло: "Ми - веселі пішоходи". А за першість змагалися вже чотири команди: пішоходів, пасажирів, велосипедистів, водіїв. Хто переміг? – запитаєте. Звичайно, дружба! Представниця від департаменту поліції наполегливо екзаменувала дітвору зі згаданих команд на тему "Будь безпечним на дорозі". І зосталася задоволена правильними відповідями на запитання. Улюбленими героями ігор стали лідери: хлопчик Світлофоркін та дівчинка Перешкода.

Батьки щиро дякували представникам поліції, бібліотекарям міста, які обрали місцем проведення заходу саме цю віддалену від центру міста бібліотеку, де дітям під час шкільних канікул припадає обмаль розумних і повчальних розваг. Проведення заходу продемонструвало, що діти в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Проект фінансується за підтримки Police Training Assistance Project (PTAP), Agriteam Canada Consulting Ltd.






Коментарі