Сучасний образ вічних тем: нові надходження до відділу організації і використання фондів

 


В рамках програми "Поповнення фондів публічних бібліотек" від Українського інституту книги наш відділ отримав перший транш. Презентуємо нові видання з художньої літератури.


Новий роман провідної української пись­мен­ниці — це пронизлива сага завдовжки у 225 років, пропущена через історії п'яти родин, так чи інакше пов'язаних з Буковиною. 



В основу книги лягли розмови автора зі справжнім мольфаром, карпатським примівником та майстром Нечаєм про карпатське мольфарство, як складову світової шаманської традиції. 


Роман одного з найвідоміших письменників сучасної України. Події розгортаються у другій половині ХVІІ століття в Запорозькій Січі. Кошовий Сірко розпочинає велику та небезпечну гру з Москвою, в якій треба зберегти козацьку честь і гідність. 



Автор порадував читачів новим романом, в якому ми дізнаємось про подальшу долю адвоката Клима Кошового. Ми зустрічаємо героя в Парижі. Окремим бонусом стає знайомство з містом, оскільки події розгортаються на тлі вуличок, площ, будинків міста, в якому відбувається дійство.



Книга відомого українського письменника, мандрівника і популяризатора науки. В центрі сюжету 17-річна Рута, якій сняться дивні та водночас реалістичні сни, аж доки в один прекрасний момент вона не зрозуміла, що за  допомогою їх можна змінювати події минулого.

Ці книги ви можете отримати в ВОВФ по ВСО та МБА. Приємного читання!



Коментарі