Літературні мрії та передбачення: нові надходження до відділу організації і використання фондів


Знайомтесь: література, отримана  в рамках програми "Поповнення фондів публічних бібліотек" від Українського інституту книги.



Книга є спробою торкнутися таїни таїн, дару, що зветься - Кохання. Це справжні історії про реальних жінок і чоловіків. Книга про загадку любові та людей, які все життя служили їй - любові до людини, до Бога, до природи, до ремесла, до мистецтва...



Книга лікаря-ординатора, який ділиться реальними історіями зі своєї багаторічної практики. Будні супергероїв у білих халатах, приправлені тонким англійським гумором та щирим співпереживанням. Ви будете здивовані тим, як багато спільного мають британські doctors та українські лікарі. Книга стала сенсацією у всьому світі.



Видання із серії «Великий науковий проект» присвячене визначними сторінкам історії України. Книга розповідає про відомих лідерів Українських національно-визвольних змагань 1917-1921 років. Кожен з цих політичних діячів в різний час очолював молоду українську державу. В своїй політиці вони мали, як спільні риси, так і відмінності.


Говард Філіпс Лавкрафт (1890-1937) - відомий американський автор, видатний майстер літератури "загадкового та потойбічного". Літературний спадок письменника знайшов своє втілення у фільмах, творах образотворчого мистецтва і навіть піснях та назвах альбомів відомих гуртів, а за кількістю продовжувачів його літературних традицій він залишає позаду багатьох письменників світу.



Перед вами - величний пласт культурної спадщини давніх українців, химерний світ чарівних істот праукраїнської міфології. Книга поведе вас у дивовижний і самобутній світ українських вірувань.



Кіноповість «Наші котики» - це трагікомічна розповідь про пригоди бійців АТО. Події розгортаються на початку гарячої фази війни на сході України. Історії головних героїв з реального фронтового життя.


Видання для дітей - цікаві, пізнавальні, корисні, яскраві.


Видання з серії "Видатні особистості" - це захоплюючі історії становлення найвидатніших діячів минулого століття, які дивують з перших рядків, мотивують бути сміливими та вірити у власну справу.

Ці та інші книги ви можете отримати в ВОВФ по ВСО та МБА. Приємного читання!


Коментарі