З вірою в любов та милосердя

  Представляємо серію книг "Поради батькам і педагогам", отриманих відділом організації та використання фондів, в рамках програми "Поповнення фондів публічних бібліотек" від Українського інституту книги. 



    Книга «Діти дощу» містить інформацію про аутизм, розповідає про особливості розвитку, можливості, методи навчання та виховання дитини з РАС.

         Автор книги «У нас дитина з аутизмом» - відомий італійський спеціаліст, науковець та практик стверджує, що аутизм – це не вирок. Використовуючи досвід та дослідження, він намагається пояснити природу розладів аутистичного спектра та дає поради, як можна адаптувати дитину до соціуму. 


  


    «Метелики в обладунках» - книга, яка розповідає про особливості розвитку дитини із ДЦП. Містить практичні поради та рекомендації щодо виховання та навчання дітей з обмеженими можливостями.

                     

«   "Діти сонця" - так ласкаво називають дітей із синдромом Дауна. В книзі «Сонячні діти» представлена інформація, яка допоможе такій дитині бути щасливою, знайти своє місце в житті та стати повноцінним членом суспільства.

     

         Книжка Еріка Райшера «Супер батьки» містить 75 успішних стратегій виховання. У своїй роботі психолог спирається на корисну інформацію та приклади з реального життя. Також дає корисні поради, які батьки можуть застосовувати для виховання дітей.

            Ці та інші книги ви можете отримати в ВОВФ по ВСО та МБА. Приємного читання!

Коментарі