Життя всього навчить

 


В рамках програми "Поповнення фондів публічних бібліотек" від Українського інституту книги відділ організації та використання фондів отримав літературу для підлітків, яка допоможе їм отримати відповіді на важливі питання.


Для вас, дівчата!


Чудова настільна книга для юних леді, на сторінках якої можна знайти багато корисної інформації та цікавих порад: чим зайнятися у вільний час, які розваги обрати, як відновити фізичні та душевні сили. В ній багато ідей для самореалізації та творчого прояву особистості.



Тут ви знайдете відповіді на різноманітні запитання: як навчитися спілкуватися, як знайти справжніх друзів, про стосунки з батьками, вчителями, хлопцями, а також корисні поради від досвідчених психологів.

Авторка відповідає на безліч дівочих запитань, допомагає зрозуміти себе, а також порозумітися з батьками й однолітками. На сторінках книжки вас чекають не лише цікаві розповіді, а й корисні поради та дотепні тести, які так весело проходити разом із подругами.




Прочитавши порадник, ти дізнаєшся, якими є насправді хлопці, про що і як з ними розмовляти, як впевнено почуватися в їхньому товаристві та як поводитися на побаченні.


Книга дає відповіді на безліч питань, які ти соромишся обговорювати з дорослими. Тут багато цікавих фактів з життя підлітків, трохи теорії та трохи практики. 
Вона  буде корисною та цікавою для дівчат від 12 років. 

Коментарі