Усе минуле - вічне


 В рамках програми «Поповнення фондів публічних бібліотек» від Українського інституту книги відділом організації та використання фондів було отримано літературу по етнографії та народознавству, яку ви можете отримати в ВОВФ по ВСО та МБА. 


До уваги читачів книги з серії "Українська міфологія" Олексія Кононенка.

Фольклор і донині залишається живильним джерелом для кожного українця. Він узагальнює життєвий досвід, світогляд та естетичне ставлення людини до дійсності.
Ця книжка знайомить з чарівним світом української міфології, усної народної творчості, традиціями, обрядами та ритуалами.


Наші предки з великою шаною ставилися до рослинного і тваринного світу, наділяючи їх надприродними властивостями. Ця книжка знайомить з чарівним світом української міфології, з розмаїттям притаманних йому символів природи.

Книга докладно розповідає про різні види зброї та обладунків наших предків, а також знайомить 
з історією слов’янських племен, з багатством народних обрядів, ритуалів і оберегів.


Захопливі оповідки про хоробрих козаків, які стають до бою зі злом і долають смертельну небезпеку. Пропонуємо юним читачам поринути у світ пригод й зустрітися з дивовижними героями цієї книги.



Книга запрошує вас поринути в чарівний,  магічний і дуже смачний світ, зітканий із українських звичаїв і традицій. Ви довідаєтеся про церковні та світські свята, про страви, якими наші пращури частували гостей.

Книга про українське вбрання представників усіх верств населення, про особливості крою костюмів, їх оздоблення й декорування. Вона стане для читача невичерпним джерелом пізнання глибини й краси української культури.

Вивчай своє, бережи та шануй свою історію!

Коментарі